INVITACIÓ D'UNES ARTISTES MOLT ESPECIALS

dimecres, 2 de novembre del 2011

1 de Novembre: BICI EN FAMILIA

I doncs, mentre uns feien feina a les clarisses, altres colaboràben anímicament desde la distàcia ;P. Havent-hi prous efectius a ca les clarisses, altre part de la familia vàrem optar per fer una sortida amb bicicleta, gaudint d'un dia festiu, i alguns estrenant les seves noves adquisicions. Per altra banda, si tots anàvem a les clarisses, potser les monjes ens haguéssin maleït i haguéssin produït l'efecte contrari demanant que plogués, perque a dotzena d'ous per persona al final ens els hauríen llençat pel cap!

Va ser una sortida, que va començar en passejada, però que finalment deunidó, va acabar sent una bona tiradeta. Després de creuar Barcelona, ens vam reunir amb el Francesc i vam pujar cap a la carretera de les aigües, dirigint-nos després cap a Esplugues per a trobar-nos amb la resta d'aventurers. Doncs xerrant xerrant gairebé arribem tard, ja que ens vam trobar amb un petit entrebanc al baixar una pendent bastant pronunciada que resultaba ser, per a sorpresa i alegría nostra, que no tenia sortida!!! una carretera que acababa tancada per un ballat!! finalment, vam haver de sortir-ne per un caminet de cabres i llestos, prova superada!!










Així doncs, a les 10.00a.m. ens vam trobar amb la resta de campions, en Pep, la Maite i en Joan. La Maite comença a despuntar agafant la pujada una mica més d'hora però amb moltes ganes. La resta, anàvem directes per a trobar-la. Finalment, ens vam retrobar tots plegats a capdal del turó i vam enfilar altre cop la carretera de les aigües, desde Esplugues fins el Kilòmetre zero, fent després la tornada una mica més llarga i durilla fent tot un tom per la torre del "pirulí" i després baixant fins a Valldoreix i tornant a enfilar fins a Esplugues. Allí ens vam tornar a separar i cadascú cap a casa seva que ja hi ha gana. Enfilem amb el Francesc altre cop la carretera de les Aigües i cap a casa!






















Finalment, deunidó, una bona tirada que ens va premetre cremar una miqueta, i pertant ens hi cabrà molt més el dia de la boda!!!!!

Un matí molt refrescant, saludable, i amb una companyía espectacular!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada